Mark Wijnen met zijn enstige meervoudige beperkte zoon Jasper
Mark Wijnen met zijn enstige meervoudige beperkte zoon Jasper Dhiney Ramos

Leven als vader van een gehandicapt kind

REGIO - Mark Wijnen, bekend van theaterstuk “Ode aan Jasper”, vertelt in de documentaire “Vader Van Een Kapotte Engel” het uitzonderlijke verhaal over het leven met een gehandicapt kind vanuit het perspectief van een vader.

Niets blijft onbesproken

Eerder vertelde Mark Wijnen al in zijn theaterstuk “Ode aan Jasper” hoe hij zijn weg vond in het leven als vader van een gehandicapt kind. Wijnen ruilde toen een veelbelovende commerciële carrière in om als mantelzorgmakelaar andere mantelzorgers te helpen.

Nu gaat hij nog een stapje verder. In de documentaire “Vader van een kapotte engel” vertelt hij openhartig over hoe moeilijk hij deze periode heeft ervaren. En niets blijft onbesproken.

De documentaire wordt gemaakt door filmmaker Diney Ramos. “Ik wil in deze documentaire in beeld brengen hoe het hebben van een gehandicapt kind het leven van een vader kan beïnvloeden”, aldus Ramos.

Crowdfunding documentaire

Om film goed af te kunnen ronden hebben Dhiney en Mark een crowdfunding campagne gestart via Cinecrowd. Meer informatie over de crowdfunding en de film kunt u vinden op https://cinecrowd.com/nl/vader-van-een-kapotte-engel