Hond Lola kan met iedereen overweg.
Hond Lola kan met iedereen overweg. (Foto: aangeleverd)

Hond Lola zoekt een nieuw baasje

Dit is Lola, een knap gesteriliseerd teefje van 10 maanden oud.

Lola is op CuraƧao gevonden en ondergebracht in een plaatselijk shelter. Helaas was er niemand daar die haar wilde adopteren (wat onbegrijpelijk is omdat ze zo ontzettend lief is). Er is besloten om haar over te laten komen naar Nederland, om hier haar gouden mandje te zoeken.

Lola is een hele lieve, aanhankelijke en energieke hond, die dol is op knuffelen. Ze is een echte allemansvriend en kan met iedereen overweg (zowel mensen als andere honden).

Het zou erg leuk voor haar zijn als haar nieuwe baasje(s) veel met haar wil(len) ondernemen. Lange wandelingen maken, fietsen (met Lola naast de fiets), of naar (puppy)cursus, dat zou fantastisch zijn voor haar.

Ook zou het erg leuk voor haar zijn als haar nieuwe baasje al een hond heeft, zodat Lola een fijn speelmaatje heeft om haar gezelschap te houden.

Lola is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is verder goed gezond.

Momenteel verblijft Lola in een gastgezin en kijkt ze er naar uit om naar haar definitieve baasje(s) te verhuizen. Wie geeft deze ontzettende lieve en vrolijke knuffel die gouden mand?

Ben je benieuwd of Lola bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Hond Lola is 10 maanden oud.