Athena is Verhuisdier van de Week.
Athena is Verhuisdier van de Week. (Foto: verhuisdieren.nl)

Dit is Athena, een knappe Italiaanse kruising (gesteriliseerd teefje) van bijna 2 jaar oud.

Lief, sociaal en zachtaardig

Ze werd als pup, samen met haar broertjes en zusjes, gevonden in een fabriek in Zuid-Italiƫ. Alle pups werden al snel geadopteerd, behalve Athena. Hoe ouder ze werd, hoe kleiner haar kans op adoptie en de kans was groot dat ze nog jarenlang in het asiel had moeten blijven. Gelukkig werd ze door een stichting naar Nederland gehaald en verblijft Athena momenteel in een gastgezin.

Athena is een heel lieve, sociale en zachtaardige hond, die goed overweg kan met mensen (ook kinderen). Met andere honden (en ook katten) kan ze het erg goed vinden. Ze is gehoorzaam, speels en kan prima een paar uurtjes alleen thuis zijn. Gezocht wordt naar een baasje/gezin, die haar de liefde en aandacht willen geven die ze zo ontzettend verdient. Athena is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is goed gezond. Wie geeft dit lieve dametje dat definitieve thuis waar ze zo naar verlangt?

Benieuwd of Athena bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.