Liz, de 5 jaar oude Sharpei is op zoek naar een nieuw baasje.
Liz, de 5 jaar oude Sharpei is op zoek naar een nieuw baasje. (Foto: aangeleverd)

Dit is Liz, een knappe Sharpei (ongesteriliseerd teefje) van 5 jaar oud. Liz is een hele lieve en aanhankelijke hond, die zich erg aan haar baasje(s) hecht. Wandelen vindt ze heerlijk en ze loopt keurig mee aan de lijn.

Bij teveel prikkels kan Liz angstig reageren en dit uit zich in grommen of blaffen (zeker naar andere honden toe). Om deze reden kan zij niet los en zal ze aangelijnd moeten blijven tijdens de wandelingen. Liz zou het beste gedijen in een huis zonder kinderen en zonder andere huisdieren.

Autorijden vindt Liz erg leuk en ook wordt ze blij van het spelen met een touw (of ander speeltje). Liz is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is verder goed gezond. Helaas gaat het niet goed tussen Liz en de andere honden in huis.

Liz is erg beschermend naar één van de honden toe en dit zorgt voor veel onrust. Haar huidige baasjes zijn om deze reden op zoek naar een fijn nieuw thuis voor haar, waar ze de liefde en aandacht krijgt die ze nodig heeft.

Wie heeft er een warme mand klaarstaan voor deze lieverd?

Ben je benieuwd of Liz bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding