America Christmas Show

NOORD - TV Producent Michael Bakker trekt de eenzaamheid van ouderen en met name ouderen uit Amsterdam-Noord zich enorm aan. Daarom organiseert hij op zaterdagavond 14 december aanstaande tussen 19.30 en 22.30 uur een 'America Christmas Show'.

Nederlandse artiesten tijdens America Christmas Show

Tijdens deze show zijn optredens te zien van diverse bekende en minder bekende Nederlandse artiesten. Waaronder couturier Addy van den Krommenacker, Soraya, Pierre Kleinjans, Lesley Lynch en Henk Ruwette. De afsluiting is een optreden van de Nederlandse Elvis Presley met zijn wervelende kerstshow.

Er is plaats voor maximaal 200 personen uit Amsterdam-Noord die samen met de gasten en medewerkers van Pakkend Media Produkties uit Hilversum een onvergetelijke avond zullen beleven. Daarnaast ontvangt iedereen gratis 2 consumptiebonnen en er is voldoende catering voor alle aanwezige gasten.

"Indien deze avond een succes blijkt zijn wij voornemens om hier een jaarlijks evenement van te maken" aldus organisator Michael Bakker. De reden waarom Bakker gekozen heeft voor Amsterdam-Noord is voor hem logisch. "Ik heb achtjaar in Amsterdam-Noord gewoond en heb daardoor veel respect gekregen voor de bewoners van dit stadsdeel, daarom wil ik graag iets terug doen". Opgeven hoeft niet. Alle informatie over deze avond is terug te vinden op onze Facebookpagina: America Christmas Show.