Teddy is Verhuisdier van de Week
Teddy is Verhuisdier van de Week (Foto: verhuisdieren.nl)

Dit is Teddy, een knappe grote gecastreerde reu (kruising) van 5 jaar oud.

Hij is in Rusland als waakhond aan een ketting gevonden met twee gebroken poten. Zo heeft hij jarenlang geleefd, totdat hij door een stichting uit deze ondraaglijke situatie werd bevrijd en naar Nederland is gebracht.

Teddy is, ondanks wat hij heeft meegemaakt, een ontzettende lieve, ontspannen en aanhankelijke hond, die lief is voor mensen (ook voor kinderen). Hij is dol op knuffelen, wandelen, is erg gehoorzaam (hij loopt ook netjes mee zonder aangelijnd te zijn) en kan goed overweg met andere honden. Door de oude onbehandelde botbreuken in zijn beide poten, staan deze krom, maar hier ondervindt Teddy geen hinder van. Gezocht wordt naar een baasje/gezin, waar Teddy de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft en waar hij met regelmaat een heerlijke wandeling kan maken. Teddy is gechipt, gevaccineerd en beschikt over een Europees paspoort. Momenteel verblijft Teddy in de opvang, maar kijkt hij erg uit naar zijn definitieve mandje. Wie geeft deze ontzettende lieve kanjer dat liefdevolle thuis?

Benieuwd of Teddy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.