Wandelsportvereniging 'De Laatste Loodjes' organiseert elk jaar de Kerstlichtjes Avondwandeling.
Wandelsportvereniging 'De Laatste Loodjes' organiseert elk jaar de Kerstlichtjes Avondwandeling. (Foto: aangeleverd)

Kerstlichtjes Avondwandeling

REGIO - Voor de 10e keer organiseert Wandelsportvereniging 'De Laatste Loodjes' in de maand december een Kerstlichtjes Avondwandeling van 8 km. Vele wandelaars doen mee aan deze Kerstlichtjes Avondwandeling en maken het geheel een uniek jaarlijks gebeuren. Lid of geen lid, iedereen is van harte welkom!

Op vrijdag 20 december gaat de wandeling van start vanuit Buurtcentrum De Vuister (grote zaal), Molenwerf 44, 1541 WR Koog aan de Zaan. Inschrijving vanaf 18.15 uur. Gezamenlijke start is om 19.00 uur.

U ontvangt 2 consumptiemunten voor koffie, thee, glühwein, of een ander drankje naar keuze.Deelname voor DLL-leden is € 2,00, Bondsleden € 3,00 en voor niet-leden € 4,00.

De wandeling is binnen de grenzen van Koog aan de Zaan en Zaandijk. Onderweg kunt u tijdens een korte pauze genieten van een gratis aangeboden bekertje warme chocolademelk en een sneetje deuvekater!

Na afloop van de wandeling is er een gezellig samenzijn in de grote zaal van Buurtcentrum De Vuister onder het genot van een stukje muziek, een (gratis) hapje, een drankje op eigen kosten of middels uw consumptiemunt en kan men nagenieten van deze sfeervolle avondwandeling.

Alle informatie over alle wandeltochten is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl.