Pllek heeft een tijdelijke vergunning van 10 jaar. Houdt dit in dat zij over 2,5 jaar deuren gaan sluiten?
Pllek heeft een tijdelijke vergunning van 10 jaar. Houdt dit in dat zij over 2,5 jaar deuren gaan sluiten? (Foto: aangeleverd)

Proeverij bij Pllek

Plekk viert 7,5 jarig bestaan met proeverij

NDSM - Pllek in Amsterdam Noord bestaat 7,5 jaar en om dat te vieren, organiseren zij op zaterdag 2 november een proeverij van het nieuwe menu. Een exclusief event met beperkt aantal kaarten.

Tijdens deze proeverij serveert Pllek een 7,5 gangen diner van het Herfst Menu. Het diner vindt plaats aan lange tafels van 19.30 tot 22.00. Gasten die altijd al keuzestress hebben bij het zien van de menukaart, krijgen nu de uitgelezen kans om van alles te proeven. Voorafgaand aan het diner zullen eigenaar Sjoerd Steenbeek en chef Dimitry Mulder kort iets vertellen over de lokale en duurzame producten waarmee Pllek werkt en hoe Pllek zich focust op het dierenwelzijn.

Voor deze proeverij koop je online een kaartje en kan niet gereserveerd worden. De tickets kosten €50,- en zijn incl. wijnarrangement.

Pllek bestaat 7,5 jaar en heeft een tijdelijke vergunning van 10 jaar. Dat betekent dat het restaurant officieel nog maar 2,5 jaar te gaan hebben. Is het volgende feest het definitieve afscheid?