Midzomernacht vieren op het stadsstrand.
Midzomernacht vieren op het stadsstrand. (Foto: Pllek)

Midzomernacht bij Pllek

Midzomernacht op het stadsstrand

AMSTERDAM - Pllek viert vrijdag 21 juni in Amsterdam-Noord Midzomernacht op het stadsstrand, NDSM-werf. De avond bestaat traditiegetrouw uit een uitbundig, theatraal veel-gangen diner aan picknicktafels op het terras, artistieke performances, verrassingselementen en als afsluiter een groot vuur op het strand. Pllek is tijdens Midzomernacht exclusief geopend voor bezoekers met een kaartje. Het restaurant is gesloten voor regulier publiek.

Omdat iedereen tegelijkertijd eet, is het van belang dat bezoekers op tijd aanschuiven. De inloop is van 18.00 tot 19.00, daarna sluiten de deuren zodat de aanwezigen betoverd kunnen worden. Deze avond is exclusief voor liefhebbers van en nieuwsgierigen naar ons meest intieme feestje. De charme van deze avond is haar kleinschaligheid, we hebben dan ook maar een beperkt aantal diner tickets. Midzomernacht is onbevangen, dromerig, mystiek en intiem. Een avond als geen andere.

Meemaken? Bestel kaarten via www.pllek.stager.nl/web/tickets. Entree alleen mogelijk in combinatie met diner. Volg het evenement ook via Facebook.

Het laatste pontje vanaf de NDSM-werf vaart om 03.00 uur. De pont bij Buiksloterweg vaart wel de hele nacht door. Buiksloterweg is een kwartiertje fietsen vanaf NDSM. Er is voldoende parkeerplek achter Pllek,