Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Verhuisdier van de week

Dit is Rocky, een gecastreerde Europese korthaar kater van 4 jaar oud. Hij is een ontzettende lieve en aanhankelijke kat, die het liefst heerlijk bij je kruipt op de bank. Bij vreemde mensen is hij in het begin wat afstandelijk, maar als hij eenmaal aan ze gewend is, dan is het goed. Rocky vindt het fijn om zowel binnen als buiten te zijn. Hij is een jager in hart en nieren, dus het zou een leuke bijkomstigheid zijn als hij bij zijn nieuwe baasje(s) lekker naar buiten kan.

Verder is Rocky dol op eten (hij krijgt speciaal voer tegen blaasgruis) en houdt hij erg van zachte dekentjes/kleding om op te gaan liggen. Zijn baasjes vinden hem dan ook regelmatig terug in de wasmand. Rocky is gechipt en gevaccineerd en is verder (op zijn blaasgruis na) goed gezond. Helaas kan hij niet goed met de andere katten in huis overweg en vertoont territoriaal gedrag. Dit geeft continu onrust en strijd in huis en om deze reden zijn de huidige baasjes van Rocky op zoek naar een fijn nieuw thuis voor hem (zonder kinderen).

Wie geeft dit lieve en aanhankelijke ventje dat nieuwe liefdevolle thuis?

Ben je benieuwd of Rocky bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.