Geluk kan niet op voor Amsterdamse Suzanne nadat ze door Winston verrast is met 299.000 euro.
Geluk kan niet op voor Amsterdamse Suzanne nadat ze door Winston verrast is met 299.000 euro. (Foto: Roy Beusker Fotografie)

Amsterdamse Suzanne verrast met 299.000 euro

AMSTERDAM - Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Suzanne (35) uit Amsterdam. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor haar deur. Hij mocht Suzanne verrassen met 299.000 euro, hetzelfde bedrag dat studiowinnaar Tom uit Castricum won tijdens de spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Het verrassingsmoment was live bij SBS6 te zien.

Als Winston de trap opkomt, doet Suzanne de deur open en zegt: "Ik zag net de camera's en dacht: er is iets gebeurd. Dit geloof je toch niet, wat een timing. Ik kom net thuis." Winston verraste Suzanne in haar woonkamer met het geweldige bedrag van 299.000 euro. Als Winston vraagt of ze nog dromen heeft, vertelt Suzanne lacherig dat ze haar tandartsrekening nog moet betalen. Zodra ze het bedrag op de cheque ziet, reageert Suzanne geëmotioneerd: "Bizar… Ik kan het niet geloven. Echt bizar dat dit gebeurt. Ik ben er echt heel erg blij mee, super!" Ook haar broer kan uit blijdschap voor haar zijn tranen niet bedwingen.

Geluk kan niet op voor Amsterdamse Suzanne nadat ze door Winston verrast is met 299.000 euro.