Liesje is verhuisdier van de week.
Liesje is verhuisdier van de week. (Foto: verhuisdieren.nl)

Dit is Liesje, een zwarte gesteriliseerde poes van 12 jaar oud.

Liesje is een lieve, zachtaardige en aanhankelijke poes, die zich graag aan één persoon hecht. Ze is wat schichtig en bij onverwachte geluiden, bewegingen en als ze boos is, loopt ze weg. Liesje wil graag geaaid worden, maar wel in een rustige omgeving.

Wij zijn op zoek naar een rustig thuis voor Liesje, zonder andere katten, waar ze de liefde en aandacht krijgt die ze nodig heeft. De voorkeur gaat uit naar een rustig huishouden, met één rustig (ouder) persoon, die het fijn vindt om een poes in huis te hebben die graag wordt geaaid en luiert.

Liesje vindt het fijn om af en toe naar buiten te kunnen, maar gaat niet echt op avontuur uit (een balkon zou eventueel voldoende zijn). Ze is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is verder goed gezond.

Momenteel woont Liesje in een druk huishouden en dit geeft veel onrust bij haar. Ook klikt het niet met de andere poes in huis. Om deze redenen zijn de huidige baasjes van Liesje op zoek naar een fijn nieuw huisje voor haar.

Wie geeft dit lieve en aanhankelijke dametje dat liefdevolle en rustige thuis?

Ben je benieuwd of Liesje bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.