Afbeelding
(Foto: )

Red Hat Society zoekt dames

REGIO - De Rode Hoedenclub oftewel Red Hat Society komt oorspronkelijk uit Amerika en is bekend geworden doordat de leden paarse kleding met rode accessoires dragen, zoals schoenen, tassen, sieraden, en natuurlijk een rode hoed. Red Hat Nederland telt inmiddels 110 clubs (oftewel chapters). Deze overkoepelende organisatie organiseert uitjes voor alle leden in Nederland.

In de regio Amsterdam-Purmerend en omstreken is ook zo'n club; zij noemen zich de Secondhandredhatters. De chapter bestaat nu uit 10 leden maar heeft plaats voor 15, er zijn dus plaatsen beschikbaar. De Secondhandredhatters is een groep vrolijke dames van 50 jaar tot 75 jaar, die een keer in de maand een uitje organiseert voor haar leden. Dit kan variëren van picknicken tot een bezoek aan de Hermitage. In principe is de Red Hat Society voor alle vrouwen toegankelijk.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap bedraagt € 15,- per jaar en de uitjes betalen de leden zelf. Interesse: Secondhandredhatter@gmail.com. Meer informatie op https://secondhandredhatters.jouwweb.nl/secondhandredhatters