Van lin ks naar rechts Rob de Blaauw, Leandros Huiberts, Jules Lageman en Niels Engelbrecht voor het pand van Groenhart.
Van lin ks naar rechts Rob de Blaauw, Leandros Huiberts, Jules Lageman en Niels Engelbrecht voor het pand van Groenhart. (Foto: aangeleverd)

Nieuw materiaal voor klusvrijwilligers RSWP

PURMEREND - Tijdens de onlangs gehouden Beursvloer van de Waterlandse Uitdaging is een groot aantal matches gesloten. Maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven weten elkaar te vinden op dit podium waarbij het de bedoeling is om elkaar te versterken.

Een van die matches betreft de afspraak die RSWP Purmerend maakte met Groenhart BV te Purmerend. De klusvrijwilligers van RSWP komen voor verschillende klussen thuis bij abonnees van Wonen Plus. Voor kleine klussen in huis draaien de heren hun hand niet om. De afspraak is dat de abonnee het benodigde materiaal verzorgt.

Toch gebeurd het vaak dat net niet het juiste materiaal in huis is en de klussenmannen de eigen voorraad aanspreken. Groenhart ging in op de vraag om een deel van de klusvrijwilligers op pad te kunnen sturen met wat basismaterialen voor het bevestigen van materialen. Voor 10 vrijwilligers van RSWP is er een setje met schroeven, pluggen en haakjes ter beschikking gesteld door Groenhart.

Een mooi gebaar waar de vrijwilligers goed gebruik van kunnen maken. Vorige week konden twee klusvrijwilligers, Rob de Blaauw en Jules Lageman, uit handen van Leandros Huiberts van Groenhart BV de sets in ontvangst nemen namens de RSWP.

Met dit gebaar toont Groenhart zich van haar allerbeste kant. Een onderneming die het tot haar maatschappelijke taak rekent om instellingen als RSWP een handje te helpen.