Afbeelding
Saskia Koning Fotografie

Lang leve de zomervakantie!

REGIO - De zomervakantie is begonnen. Dat betekent extra vrije tijd voor de kinderen. Hoe leuk is het om lekker te genieten in eigen regio?

Ook bij slecht weer genoeg te beleven in Laag Holland

Neem de allerkleinste een ochtendje mee op zoek naar kabouters in het Purmerbos, laat de stoere kids lekker klimmen en klauteren op de avonturenspeelplaats in recreatiegebied Het Twiske of ga eens een fijn middagje naar die leuke grote speeltuin in de buurt. Wedden dat buitenspelen opeens weer helemaal HOT is!

Verfrissende duik

Zijn jouw kinderen ook zo dol op water? Dan zit je helemaal goed in Laag Holland! Genoeg plekken voor een verfrissende duik of wateravontuur! Of je nou gaat voor een middagje zwembad, een heerlijke dag aan één van de recreatiestrandjes of bootje varen op één van de plassen. Het beloofd een feestje te worden!

Stelling van Amsterdam

Is het een dagje slechter weer? Geen nood! Ook dan is er in Laag Holland genoeg te beleven. Van overdekte zwembaden tot bioscoopzalen met of zonder 3D bril. Of gaan jouw kids liever lekker verstoppertje spelen in één van de forten van de Stelling van Amsterdam?

Daag de kids uit om lekker te genieten en zoveel mogelijk avonturen te beleven deze vakantie!

Fijne vakantie gewenst!

Bron: Bureau Toerisme Laag Holland