Purmerends Gemend Koor pakt draad na vakantie op

PURMEREND - De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen, tijd om de hobby's weer op te pakken of een nieuwe hobby te beginnen.

Als u altijd al bij een koor wilde zingen dan is dit het juiste moment: het Purmerends Gemengd Koor is afgelopen donderdag weer begonnen met de repetities. Na 6 weken heeft het koor de draad weer opgepakt. En met zoveel plezier! Samen zingen maakt blij, geeft energie en voldoening.

De repetities zijn op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Schuilplaats aan de Rivierenlaan 283. De leiding is in handen van Justina Oosters. Belangstellenden zijn van harte welkom om van nabij te kijken of het iets voor hen is.

Elke stem is welkom

Het koor is ingedeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen. Elke stem is welkom maar vooral bassen en tenoren zijn zeer, zeer welkom.

Heeft u geen zangervaring of weet u niet wat voor stemtype u heeft? Geen probleem, een eenvoudige stemtest bepaalt waar u zich het meeste op uw gemak zal voelen. En met hulp van het koor voelt u zich snel op uw plaats.

Voor meer informatie over het PGK kunt u contact opnemen met de voorzitter: 06 22379034.