Een heerlijke 5 cd-box met allemaal topnummers.
Een heerlijke 5 cd-box met allemaal topnummers. (Foto: aangeleverd)

Verras moeder met 5-cd Knuffelrock

PURMEREND - KnuffelRock is al jarenlang de garantie voor de mooiste pop-muziek van de allergrootste artiesten. Recent is bij Sony Music de 5 cd-box Knuffelrock Top 100 2019 verschenen. Het Purmerends Nieuwsblad roept lezers op om een spontane e-mail te sturen, met het doel om moeder op Moederdag blij te verrassen met een exemplaar van deze unieke box.

Samen genieten van dé hit van 2018: Davina Michelle (Duurt Te Lang), maar ook van klassiekers als Mariah Carey (Without You), Aerosmith (I Don't Want To Miss A Thing), Blue Ft. Elton John (Sorry Seems To Be The Hardest Word), Marco Borsato (Afscheid Nemen Bestaat Niet), Alicia Keys (A Woman's Worth), Toni Braxton (Un-Break My Heart), Anastacia (Heavy On My Heart) en John Legend (Love Me Now).

5 cd's vol romantische muziek, het ideale cadeau voor Moederdag.

Win een box

Deze krant organiseert in nauwe samenwerking met Sony Music een Moederdagactie. We stellen lezers in de gelegenheid om een exemplaar voor hun moeder winnen. Zodat zij op zondag 12 mei goed voor de dag komen. Wat moet je doen? Stuur een e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl Zet in de mail waarom jij vindt dat jouw moeder de cd-box verdient.