Introductie Shotokan Karate-do

PURMEREND - Wie een keer Shotokan Karate-do wil uitproberen kan terecht bij de aanstaande introductielessen die karate Shidoshi-do gratis aanbiedt in de grote Clupzaal van Clup Welzijn in Weidevenne. Hier kan iedereen in Purmerend vrijblijvend en op een sportieve manier kennismaken met Karate-do.

Vanaf 19 oktober geven zij iedere 3e zaterdag van de maand een introductie-karateles. Tijdens de introductie-karateles krijgen geïnteresseerden les van de rijkserkende Karate-do leraar van Shidoshi-do. De basisbeginselen van het moderne Shotokan Karate-do worden behandeld waarbij er een aantal basis stoot-, trap- en verdedigingstechnieken aan bod komen.Er wordt op een veilige manier gewerkt met stoot- en trapkussens.

Leeftijd

De introductie-karatelessen zijn gesplitst in twee aparte uren, te weten: jeugd (7 t/m 14 jaar van 14.00 - 15.15 uur) en daarna volwassenen vanaf 15 jaar en ouder van 15.30 - 16.45 uur. Met de introductie-karatelessen krijgen geïnteresseerden een goede indruk van de moderne Shotokan Karate-do stijl, wordt er lekker veel bewogen en gezweten en gaat ieder met een lekker voldaan gevoel naar huis. De introductie-karateles is hartstikke leuk om aan mee te doen en ben je bovendien op een gezonde manier aan het sporten. Mochten de deelnemers na de introductie-karateles meer over Karate-do willen weten en leren, dan is iedereen meer dan welkom in de Dojo in Purmerend.