Een van de werken van Ria de Poll.
Een van de werken van Ria de Poll. (Foto: aangeleverd)

Kerkhof-galerie gastlocatie kunstroute

PURMEREND - Tijdens de kunstroute Purmerend, op zaterdag 5 en zondag 6 oktober, is de kapel van Kerkhof-galerie en beeldentuin gastlocatie voor drie deelnemers aan de kunstroute Purmerend: Kees Kasbergen, Damiët Kuin en Ria van de Poll.

Kees Kasbergen exposeert zijn expressieve schilderijen waarbij zijn kleurgebruik heel bijzonder is. Zijn onderwerpen zijn zeer gevarieerd zonder zijn eigen stijl te verloochenen. Damiët Kuin is schrijfster en kunstenaar. Zij werkt met verschillende materialen als acrylverf, inkt, pen, krijt, stempels, stencils, textiel en diverse soorten papier. Ria van de Poll exposeert haar schilderijen en keramiek. Schilderen is voor haar uiting geven aan haar gevoelens, fantasie, kracht en emotie. Het 3-dimensionaal werken en het schilderen met glazuur op haar keramiek leidt tot verrassende resultaten.

De kapel is beide dagen open van 11.00 tot 17.00 uur. Vanzelfsprekend zijn de drie exposanten aanwezig. Er wordt koffie, thee, fris en wijn geschonken. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.