Springen voor een goed doel kan op 13 oktober.
Springen voor een goed doel kan op 13 oktober. (Foto: aangeleverd)

Rainbow Jump Pride bij Stardancers

PURMEREND - Springen op een trampoline op muziek voor een goed doel op zeer vrolijke muziek, zoals de Vengaboys of dat hele bekende nummer "YMCA". Lijkt je dat wat?

Oproep om vooral in roze kleding of als regenboog mee te doen

Dan moet je zeker meedoen op zondag 13 oktober van 12.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 15.00 uur. Bij SDC.events vindt dan de Rainbow Jump Pride plaats. Je kunt al meedoen vanaf 8 jaar. Er wordt gesprongen voor het goede doel, namelijk 'stichting ReR Purmerend'. Dit is een organisatie die bestaat uit vrijwilligers die de hele regenboog vertegenwoordigen.

Roze en Regenboog

ReR staat dan ook voor Roze en de Regenboog. De stichting stelt zich ten doel om LHBTiQ+ -ers (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, biseksuelen, transgenders, interseksuelen, queers en ieder die zich daarmee verwant voelt) te ondersteunen op zoveel mogelijk vlakken.

Dit wordt gedaan door voorlichting te geven op diverse locaties, een netwerk te vormen en door gezellige en leerzame activiteiten te organiseren die voor iedereen veilig en toegankelijk zijn.

Wees wie je bent

Deze maand is in Purmerend uitgeroepen tot regenboogmaand. Stichting ReR Purmerend speelt daarbij in samenwerking met een heel aantal andere partijen een grote rol en dit betekent dat er in heel Purmerend allerlei leuke regenboogactiviteiten worden georganiseerd waar iedereen naar toe mag. De boodschap is: je mag zijn wie je bent. Ook tijdens deze Rainbow Jump Pride mag je zijn wie je bent.

Op supergezellige oude en nieuwe songs kun je voor € 10,- (voor het goede doel) je benen uit je lijf komen springen bij SDC.events. Er zijn lekkere regenbooghapjes en drankjes aanwezig en je kunt meedoen aan een tombola. Doe je ook mee? Schrijf je dan snel in.evInschrijven

Samen een feestje vieren

Dit kan door contact op te nemen Ilonka. Je kan haar bellen of appen op 06 51 56 24 52 of te mailen naar SDC-Events@outlook.com De organisatie juicht het toe als je in roze kleding komt of eventueel als regenboog.

De bedoeling is om er samen een feestje van te maken.