Sandow richt zich op titel

UTRECHT/PURMEREND - De zaalvoetballers van ZVVO Sandow zijn door topklasser JCK/AISO uitgeschakeld in de achtste finale voor de beker en kunnen zich nu helemaal richten op het kampioenschap.

De bekerstrijd ging met 5-1 verloren tegen JCK/AISO, de ongeslagen kampioen van de topklasse. Sandow bood het hele duel goed tegenstand en kon tot tien minuten voor tijd zelfs een heel verrassend resultaat halen. In de eerste helft scoorde Laurens Deelen na een 2-0 achterstand tegen. Helaas bleek de Utrechtse doelman een sta in de weg die voorkwam dat Sandow langszij kon komen.

Toen JCK er diep in de 2e helft 3-1 van maakte, was de Purmerendse weerstand gebroken en liep de thuisploeg in de slotfase naar een geflatteerde 5-1 zege uit. Ondanks het verlies was coach Mario Schep zeer tevreden, hij vond dat zijn jongens prima gespeeld hadden tegen een tegenstander die twee klassen hoger kampioen is geworden en volgend seizoen in de 1e divisie gaat uitkomen.