Er is twee dagen lang van alles te doen.
Er is twee dagen lang van alles te doen. (Foto: aangeleverd)

Ontmoet elkaar tijdens Cultureel Festijn MCC

PURMEREND - Ontmoet elkaar dit jaar weer op het Cultureel Festijn, waar cultuur en verschillen culinaire gerechten samen komen in Purmerend. Plaats van handeling is het Honkheer van Cittersplein 198, het kruispunt Van IJsendijkstraat.

Op 15 en 16 juni op kruispunt Van IJsendijkstraat

Voor de vierde keer organiseert stichting Multicultureel Centrum Waterland te Purmerend een Cultureel Festijn in het weekend van 15 juni en 16 juni. De organisatie is al geruime tijd met de voorbereidingen bezig voor dit een uniek festijn, waarin ruimte voor contact wordt gecreƫerd voor mensen om gezellig met elkaar tijd door te brengen onder genot van lekkernijen. Het festijn is geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Ook deze keer zijn er weer volop Turkse lekkernijen, naast de geur van het lekkere gemarineerde vlees, vindt u door dames ter plekke ambachtelijk bereide deegwaren.
Na al het lekkere eten mag natuurlijk de Turkse koffie met Turkish delight niet ontbreken. Liefhebbers van zoetigheden zoals baklava en nog vele andere smaken zullen niks tekortkomen.

Ook kinderen en jongeren kunnen na een lekker hapje hun energie kwijt via diverse spelactiviteiten. Daarnaast worden er rondleidingen gegeven in het gebouw over de activiteiten van onze stichting.

Wij hopen u te mogen ontvangen tijdens deze bijzondere gelegenheid om bruggen te slaan.
MCC Waterland nodigt hierbij iedereen uit om deel uit te maken van dit grote feest!

Het Cultureel Festijn is voor iedereen gratis toegankelijk.

Locatie: Jonkheer van Cittersplein 198, Purmerend (kruispunt Van IJsendijkstraat).