Producten worden door de cliënten gemaakt. Ze zijn dus exclusief
Producten worden door de cliënten gemaakt. Ze zijn dus exclusief (Foto: aangeleverd)

Wintermarkt bij Odion De Graslanden

PURMEREND - Vandaag, donderdag 12 december is er van 11.00 tot 15.00 uur een hartverwarmende Wintermarkt bij Dagactiviteitencentrum (DAC) De Graslanden van Odion in Purmerend. De markt is de ideale gelegenheid om cadeaus voor de feestdagen in te slaan en te proeven van de gezellige kerstsfeer.

Op de markt vind je allerlei handgemaakte producten waar de verschillende groepen van Odion De Graslanden hard aan hebben gewerkt. Kerstversiering, kaarten, sieraden, beschilderd servies, vogelvoer en partyprikkers; er is voor ieder wat wils. Ook worden er allerlei tweedehandsspullen verkocht en is er een loterij met leuke prijsjes. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, met warme chocomelk en winterse snacks. Een dj vrolijkt het evenement op met dansbare kerstmuziek.

De markt wordt in samenwerking met het naastgelegen Woonstaete WJC Passtoors van De Zorgcirkel georganiseerd. De markt staat bekend om haar gemoedelijke en open sfeer waar iedereen welkom is. Het adres is Karavaanstraat 8 in Purmerend. De entree is gratis, maar houd er rekening mee dat je niet kunt pinnen.

Bij DAC de Graslanden hebben ouderen met een verstandelijke beperking dagbesteding. De producten op de markt worden grotendeels door de cliënten gemaakt. De makers, waarvan sommigen op de markt aanwezig zijn, kunnen met veel enthousiasme over de producten vertellen.