Met 50% korting naar Kerstcircus Haarlem.
Met 50% korting naar Kerstcircus Haarlem. (Foto: aangeleverd)

Met 50% korting naar Kerstcircus Haarlem

Winterevenement van Noord-Holland start 20 december

Kerstcircus Haarlem slaat haar twee prachtige circustenten traditioneel op in het Reinaldapark in Haarlem. Op voornoemde locatie presenteert van vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari het programma 'Into the Future' met fantastische artiesten uit binnen- en buitenland.

"Dit jaar is er naast het programma een overdekte kinderboerderij, gratis te bezoeken. Kom langs en knuffel de dieren, maak een praatje en geniet van een kopje koffie. Bijzonder voor groot en klein", laat een woordvoerder weten.

Gevarieerd programma

Om te vervolgen met: "Kerstcircus Haarlem biedt opnieuw een gevarieerd programma met supermoderne acts, maar ook met mooie traditionele nummers." En vervolgens enthousiast: "Geen circus bestaat zonder dieren. Dit jaar presenteren we onder meer de beroemde papegaaien van Alessio Fochesato, die nog niet zo lang geleden nog te zien waren in Carré."

50% korting

Lezers van deze krant kunnen met 50% korting naar Kerstcircus Haarlem. Ga naar www.ticketmaster.nl/kerstcircus-haarlem/lezersactie en toets de code circus2019 in. Zonder code lukt het niet om tickets met korting te bestellen.

Into the Future.