Voor Riccardo gaat een jongensdroom in vervulling.
Voor Riccardo gaat een jongensdroom in vervulling. (Foto: Rodi Media/JB)

Disco zonder Drempels gaat landelijk

Vervolg van voorpagina

mensen binnen dus je begrijpt hoe gelukkig ik ben", aldus de sympathieke Purmerender.

Arcari hoopte vooraf wel op een succes, maar zoals Disco zonder Drempels nu leeft, had hij nooit verwacht. "Dit is echt een jongensdroom. We zijn in iets meer dan twee jaar zoveel groter geworden. Ik kan het zelf nog nauwelijks geloven.

Sponsorsteun

De organisator kreeg eerder dit jaar grote (sponsor)steun uit niet verwachte hoek, want het Purmerendse bedrijf Finish Profiles is bereid gevonden zich als sponsor te verbinden. Marco Daman van Finish Profiles: "We doen al heel veel aan sponsoring, maar een evenement als dit staan sociaal maatschappelijk op zo'n hoog voetstuk, wij vonden dat we daar iets mee moesten doen. We vinden het zo mooi wat hier gebeurt.".

Een andere sponsor, New York Pizza, zorgt op 22 december voor een unieke primeur. De pizzagrootmacht heeft voor deze gelegenheid de Cripple-pizza in het assortiment opgenomen. Het gevolg is dat iedere bezoeker van Disco zonder Drempels wordt getrakteerd op een pizzapunt. En P3 doet er nog een schepje bovenop, door alle vrijwilligers van de cliënten vrij toegang te verschaffen.

Kaarten voor het evenement kosten in de voorverkoop € 8,- en op de dag zelf aan de zaal € 10,-. Kaarten zijn te koop bij de Primera-vestigingen en in P3. Bovendien via de Facebookpagina van Disco zonder Drempels.