Afbeelding
(Foto: Aangeleverd )

Poortersfeesten in de stad

Vervolg van voorpagina

En dan hebben we het nog niet eens over stadsomroeper Jan Prins, die met zijn kenmerkende en luide stem de bezoekers op de hoogte stelt van alle optredens.
VerschIllende locaties

In de Schoolsteeg komen oude ambachten te staan. Afwisselend op verschillende locaties in het centrumgebied treden achtereenvolgens Circus Parade, Jarno de Parno (met een unieke bad mobiel), Arthur van Poppel, Trio Los Locos, de hoepelact van Uili Bispo, Leipe Leo, Martin Forget Men Alien, Frans Custers met Miep, Shopping Lady en natuurlijk Bram en Bregje op.
De 10e Poortersfeesten worden mede mogelijk gemaakt door Attica, De Stallen, NMT, Rabobank, Gemeente Purmerend, Rodi Media, Binnenstad Ondernemers Fonds (BOF) en Horeca Koemarkt (hoofdsponsors). En Finish Profiles, Triple Showtechniek, Worktrans, De Graaf Groep, Eipi belettering, de Bonte Koe, café Aad de Wolf, Concordia, de Purmaryn, Febo Koestraat, Vishandel Sier en Jonk, Multi ijs en Spijkerman Eten & Drinken (sponsors).
Hoop op mooi weer
"Het is best spannend allemaal. We hebben geweldige artiesten gecontracteerd en hebben er alle vertrouwen in dat het een groot succes gaat worden. Het is logisch dat de laatste de puntjes op de i moeten worden gezet, maar ook dat moet met onze enthousiaste ploeg lukken. Het enige waar we geen vat op hebben is het weer. We houden de komende dagen onze vingers gekruist", aldus voorzitter Han Glandorf.

Zie voor al het nieuws rondom de Poortersfeesten de uitklapbare flyer in deze krant.