Lancering van Renata Magazine

PURMEREND - Renata Magazine wordt op vrijdag 29 maart officieel gelanceerd in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De 116 pagina's tellende glossy van de Purmerendse powervrouwen Renata Willems en Janette Visser zal daarna in 1700 winkels in Nederland in de schappen liggen.

In de glossy geen getut over make-up of een top 5 van slechtst geklede BN-ers. Renata Magazine biedt een podium aan vrouwen die wat te melden hebben. Vrouwen die hun sporen hebben verdiend of daar hard naar op weg zijn en vol gas over hun werk kunnen praten. Oftewel Chicks on a mission.

Het magazine is de creatieve vrucht van ondernemers Renata Willems (directeur van Match Events BV en Stichting Wij-allemaal) en Janette Visser (medisch dermatograaf, visagiste/styliste en productiewizzard), die vonden dat het hoog tijd werd voor een ondernemersglossy.

Hoofdthema van het eerste nummer is 'Inspiratie'. Enkele onderwerpen: groei-expert Mirjam van Gaalen legt uit wat ze voor je kan betekenen, fantasy-fotograaf Marije Dijkema biedt een kijkje in haar droomwereld, directeur Corine Laurent vindt het belachelijk dat vrouwen nog steeds moeten uitleggen waarom ze fulltime zouden willen werken en fashion-icoon én transgender Loena Maas vertelt haar bijzondere verhaal en doet Neerlands sympathiekste diva Karin Bloemen uit de doeken waar zij haar inspiratie vandaan haalt. Om maar wat te noemen.

De allereerste ondernemersglossy van Nederland wordt 29 maart gelanceerd in de Stadsschouwburg van Amsterdam. De presentatie is van powercabaretier Dian Liesker.