Flirt with Reality bestaat uit vijf choreografieën.
Flirt with Reality bestaat uit vijf choreografieën. (Foto: aangeleverd)

Flirt with Reality in De Purmaryn

PURMEREND - Choreograaf David Middendorp kreeg internationale bekendheid toen hij in 2014 meedeed met het populaire televisieprogramma America's Got Talent, waar hij een finaleplek behaalde. Zijn voorstelling Flirt with Reality werd het afgelopen seizoen lovend ontvangen door pers en publiek in Nederland en Engeland en is op donderdag 12 december in De Purmaryn te zien.

De voorstelling Flirt with Reality van Another Kind of Blue bestaat uit vijf choreografieën. Naast deze nieuwe werken ziet u ook een vernieuwde versie van het populaire Blue Journey en het nieuwe werk As It Appears gebaseerd op het stuk Painting dat David in 2017 voor Introdans maakte. David Middendorp is gefascineerd door technologie en vooral door het spanningsveld tussen technologie en de mens. Animaties, drones, robots, film en muziek spelen een bijzondere en gelijkwaardige rol met de dansers.

Flirt with Reality ging in oktober vorig jaar in première in Den Haag en speelde na een uitgebreide tournee in Nederland ook een week lang in The Peacock (Sadler's Wells) in Londen. Vanaf november 2019 opnieuw te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor meer informatie op www.anotherkindofblue.nl.