Sintliedjes zingen en muziek maken met je peuter bij Muziekschool Waterland
Sintliedjes zingen en muziek maken met je peuter bij Muziekschool Waterland (Foto: pixabay)

'Muziek op Schoot' Sintliedjes

PURMEREND – De goedheiligman is in het land en de kinderen zijn door het dolle heen. Muziek speelt in deze tijd van het jaar een belangrijke rol want de mooiste liedjes worden ten gehore gebracht. Het is ook leuk om thuis samen te zingen daarbij is dat ook nog goed voor de ontwikkeling van het kind. Op woensdagochtend 4 december is er in Muziekschool Waterland een speciale Sint-Muziek-op-schoot-les waar peuters en hun (groot) ouders samen, onder begeleiding, kunnen zingen en bewegen.

De workshop is voor alle peuters in de leeftijd van één tot en met drie jaar die het leuk vinden om met één van hun ouders of grootouders samen muziek te maken. Plezier staat voorop tijdens deze les en ervaring is niet nodig. Er ligt aan het einde van de les een kleine traktatie voor de peuters klaar.

De workshop duurt driekwartier en vindt plaats op woensdag 4 december vanaf 9:45 uur op de eerste verdieping van Geulenstraat 62.
Inschrijven via de website van Muziekschool Waterland (www.muziekschoolwaterland.nl, tabblad cursussen). De Kosten zijn € 12,50.