Toneel na improvisatie van PUIK
Toneel na improvisatie van PUIK (Foto: Arjan Kooreman)

Theaterstichting PUIK in boerderij Hobrede

HOBREDE - Het decor van het nieuwe stuk Hoezo? Hoe dan? van Theaterstichting PUIK is boerderij Wennekers in het landelijke Hobrede. We maken hier kennis met vier vrouwen die elkaar wekelijks ontmoeten. 'Hoezo? Hoe dan!' is eind november en half december gedurende twee weekenden maar liefst zes keer te zien.

Op een avond wordt het bij zo'n wekelijkse ontmoeting van de vier vrouwen wel heel gezellig. Taboes en persoonlijke verhalen vliegen over tafel. "Dat hoef ik jou toch niet te vertellen met je korte lijntje naar het universum? Jezus, Eva van welke planeet kom je? Die had ik even niet zien aankomen. Hoezo? Hoe dan!" Doorspekt met een dosis humor krijgen we een inkijkje in het geluk, de liefde en het verdriet van een ander.

Theaterstichting PUIK is een groep waarin verschillende initiatieven kunnen worden uitgewerkt tot voorstellingen die vrijwel zonder uitzondering ontstaan vanuit improvisaties en meestal gespeeld worden op een bijzondere locatie. Voor 'Hoezo? Hoe dan!' is dit niet anders. De improvisaties en ideeën van de vier spelers voor dit stuk groeiden uit tot een script van de hand van Katinka Nieuwenhuizen dat geregisseerd is door Robert-Jan van Dijk.

Data

PUIK speelt op 29 en 30 november om 20.30 uur; op zondag 1 december om 15.00 uur; op 13 en 14 december om 20.30 uur en op 15 december om 15.00 uur. Locatie Boerderij Wennekers, Hobrede 16 Hobrede.

Kaarten

Kaarten kosten 15 euro p.p. Mail voor kaarten naar puiktheater@gmail.com en vermeld in de mail dat het gaat om Hoezo? Hoe dan! Geef uw voorkeursdatum en het gewenste aantal kaartjes aan. U ontvangt een bevestiging met informatie over de betaling.