Oude trouwing met as
Oude trouwing met as (Foto: aangeleverd)

As-sieraden bij Juwelier Brouwers

PURMEREND - Bij Juwelier Brouwers kan men terecht voor as- en gedenksieraden. Een mooie manier om een dierbare overledene te herinneren en gedenken. Sinds kort heeft eigenaar Marc het assortiment uitgebreid en vervaardigt hij zelf mooie sieraden met as.

"Ik verkocht en verkoop nog steeds standaard hangers met as, dat zijn staafjes met een holte die ik dan vul met as. Deze hebben we zowel in het zilver als in goud. Maar omdat ik het allemaal wat persoonlijker wilde maken ben ik begonnen met het zelf aanpassen van bedels die een emotionele betekenis hebben voor mensen. Zo kan het heel mooi zijn een sporter te gedenken met een bedeltje van een voetbal of een schaats. Deze bedel hol ik dan uit en vul ik met het as van de overledene. Ik maak er een soort harslaag overheen, dit kan eventueel doorzichtig zodat je de as kunt blijven zien", aldus Marc. Een mooie manier dus om een dierbare overledene te herdenken.

Voor meer informatie over de as-sieraden kan men gewoon in de winkel binnenlopen voor een persoonlijk gesprek. Dan wordt alles rustig en netjes besproken. Een as-sieraad is te verkrijgen vanaf 25 euro. Hoogstraat 7C Strada, 1441 BA, Purmerend. Tel: 0299-435221. info@
juwelierbrouwers.nl.