Het beachvolleybaltoernooi op de kaasmarkt.
Het beachvolleybaltoernooi op de kaasmarkt. (Foto: aangeleverd)

Beachvolley op de kaasmarkt

EDAM - Op zaterdag 24 augustus a.s zal Waterdag weer worden georganiseerd. Zoals elk jaar een vrijmarkt door het oude centrum van Edam (geen handelaren), met als goede traditie het beachvolleybaltoernooi op de kaasmarkt.

Vanaf woensdag 21 augustus 18:00 uur is het toegestaan om uw plekje te reserveren. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Waterdag, www.waterdagedam.nl. Inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi kan via beachvolleybalwaterdag@gmail.com.

Vorig jaar heeft de organisatie, vanwege een blijvend tekort aantal deelnemende teams, moeten besluiten om te stoppen met de koebotenrace. Om de naam Waterdag toch eer aan te doen zijn er dit jaar toch nog wat activiteiten op het water. Kano Vereniging Edam doet mee met verschillende demonstraties en vanaf 12.00 uur zal KV Edam op de hele uren reddingsdemonstraties geven samen met Reddingsstation Warder (www.stationwarder.nl). Bovendien is er de mogelijkheid om een rondvaart door Edam te maken.

Dit jaar zal dweilorkest De Vechtbloazers uit Weesp ook haar medewerking verlenen en door Edam lopen met gezellige muziek.

Op maandag 19 augustus zal de organisatie zelf linten ophangen voor eigen gebruik. Een vriendelijk verzoek van de organisatie om dit te respecteren.

Vrijmarkt Edam tijdens de Waterdag
Kano Vereniging Edam