Tanja van den Berg, Vera Tielrooij, Herman Sier en Mike Wagenaar zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor GivingTuesday.
Tanja van den Berg, Vera Tielrooij, Herman Sier en Mike Wagenaar zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor GivingTuesday. Ria Houweling-Bouwman/Waterland in Beeld

Welke fundraiser haalt het meeste geld op voor Huis aan het Water?

Huis aan het Water doet beroep op ondernemers tijdens GivingTuesdayNL

Door Shelley Zuizewind

KATWOUDE – Huis aan het Water, het (na)zorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, neemt dit jaar deel aan GivingTuesdayNL.

Giving Tuesday is een wereldwijde beweging om te geven en anderen te helpen. Onder het motto 'geef en doe goed' helpen organisaties of particulieren een goed doel. Dinsdag 3 december vindt de eerste editie van Giving Tuesday NL plaats en Huis aan het Water heeft in het kader hiervan speciaal een fundraising-actie in het leven geroepen. Wie deze dag het meeste sponsorgeld ophaalt voor Stichting Huis aan het Water mag zich 'Huis aan het Water Fundraiser 2019' noemen. Bedrijven en particulieren kunnen zich nog inschrijven.

Huis aan het Water in Katwoude is er voor iedereen die met de diagnose kanker te maken heeft en daarbij informatie, advies, steun of professionele hulp kan gebruiken om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden of opnieuw op te bouwen. Wekelijks vinden zo'n 140 bezoekers hun weg naar het Huis. Zij benutten daar de diverse mogelijkheden die het Huis biedt om te leren leven vanuit een ander perspectief

Lees verder op pag. 9