Afbeelding
(Foto: )

Jasper Blom Quartet in Mahogany Hall

REGIO - Het Jasper Blom Quartet staat 30 november in Mahogany Hall, Zeevangszeedijk 7, Edam. Aanvang: 21.00 uur, zaal open: 20.00 uur

Jasper Blom (1965 ) geldt als een van de belangrijkste saxofonisten uit de Nederlandse jazzscene en een van de meest wendbare instrumentalisten van de BeNeLux. Blom won twee keer de European Jazz Competition, voltooide zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium cum laude en vertrok naar New York om daar verder te studeren en te spelen.

Samenwerkingen

Het Jasper Blom Quartet werkt regelmatig samen met bijzondere gastsolisten uit de Europese jazz. Na projecten met Marco Tamburini en Bert Joris is nu de beurt aan Nils Wogram. 'Zowel zijn techniek als zijn muzikale denken hebben een souplesse die je zelden hoort', schrijft de Volkskrant over de trombonist uit Berlijn, die tot de beste improviserende musici ter wereld gerekend wordt. Met bands als Root 70 en Nostalgia verbindt hij jazz met de rock- en dance-underground.

Toegang en reserveren

Toegangsprijs: leden € 8,-, niet leden € 18,- CJP (t/m 25 jaar) € 10,- Reserveren: k.roskam@hetnet.nl - of 0299 - 372979 of via f.bakker01@quicknet.nl - of 0299 - 372249.

Kijk ook op www.mahoganyhall.nl