Marcel Kapteijn & The Raindogs
Marcel Kapteijn & The Raindogs (Foto: aangeleverd)

Intiem concert Marcel Kapteijn & The Raindogs

SCHARDAM - Op zondagmiddag 1 december bijten Marcel Kapteijn & The Raindogs het spits af in een nieuwe bijzondere concertlocatie. Zij zijn de eerste artiesten die op Podium 19 in Het Koggenhuis te Schardam optreden in de serie zondagmiddag-concerten.

Deze concerten zijn een nieuw initiatief van eigenaren Kees Koeman en Marlies Korthof. Zij hebben hun bijzondere plek omgebouwd tot een gezellig café à la nieuwe stijl. Daarmee hebben zij hun huis en bedrijfspand, welke sinds 1870 al vele functies heeft gehad, nieuw leven ingeblazen; een klein en intiem platform voor podiumkunstenaars.

Intieme songs

In kleine en intieme settings voelen Marcel Kapteijn & The Raindogs zich als een vis in het water. Zij zijn altijd op zoek naar akoestisch bijzondere en briljante plekjes om het publiek te verwennen met eigen liedjes die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Verrassing

Marcel Kapteijn (wereldberoemd met het nummer "You" van Ten Sharp) heeft bewezen ook een geweldige singer-songwriter te zijn. Hij neemt met zijn soms rauwe stem het publiek mee en laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs, Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie, vermaken ze het publiek met humor en theater. Geen optreden van Marcel Kapteijn & The Raindogs is hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing.

Informatie

Aanvang:16:00 uur, bar open om 15:00 uur.Entree: € 12,50, reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Afbeelding