Steve van den Berg.
Steve van den Berg. (Foto: Aangeleverd )

'Specialist in het vervaardigen van protheses'

VOLENDAM – Tandprotheticus Steve van den Berg werkt al ruim dertig jaar als tandprotheticus. Bij Van den Berg kan men terecht voor (gedeeltelijke) protheses zoals kunstgebitten, frames en plaatjes, maar ook voor klikgebitten op implantaten.

Tandprothetische praktijk Volendam

"Een tandprotheticus is een zelfstandige mondzorgprofessional. Men kan zonder verwijzing van de tandarts direct bij mij een afspraak maken. Indien nodig, kan ik mensen doorverwijzen naar andere mondzorgprofessionals, bijvoorbeeld als er nog tanden of kiezen moeten worden getrokken." Om die reden werkt Van den Berg nauw samen met tandartsen en kaakchirurgen in de regio.

Het is niet altijd alleen uit praktische overweging dat men overweegt een prothese aan te laten meten. "Het plaatsen van een prothese kan veel doen voor mensen, ook esthetisch gezien. Een kaaklijn die was ingevallen kan zo weer veel beter tonen. Men ziet er na plaatsing vaak echt veel beter uit. Fijn om mensen op deze manier te kunnen helpen."

Van den Berg bekijkt samen met de klant rustig naar de mogelijkheden. "Mijn praktijk is kleinschalig opgezet en ik hoor vaak dat dit als gemoedelijk wordt ervaren. Ik vind persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk zodat we samen tot een mooi resultaat kunnen komen; een mooi en gezond gebit en goede uitstraling!"

Tandprothetische praktijk Volendam is te vinden aan de Sportlaan 2 in Volendam. Info via tel: 0299-367082. Neem ook een kijkje op de website: https://www.tandprotheticusvolendam.nl/