Marianne Harmsen (l) en Bernadette Rolsma
Marianne Harmsen (l) en Bernadette Rolsma (Foto: aangeleverd )

Team Huis aan het Water bij Dam tot Dam

REGIO - Ook dit jaar loopt er voor de vierde keer een team Huis aan het Water mee met de Dam tot Dam wandeltocht op 21 september. Bernadette Rolsma en Marianne Harmsen zijn de initiatiefnemers. Bernadette is oncologisch fysiotherapeute bij Huis aan het Water. Marianne was enige tijd gast bij Huis aan het Water en inmiddels onmisbaar vrijwillig gastvrouw.

Om extra geld in te zamelen voor Huis aan het Water hebben de twee sportieve dames het idee opgevat om aan de Dam tot Dam wandeling mee te doen. Naast het inzamelen van geld is het ook een manier om mensen te stimuleren te blijven bewegen en trainen na een zware periode. 'Het is erg leuk en fijn om te zien dat mensen – die zoveel hebben meegemaakt – toch de eindstreep halen bij de Dam tot Dam wandeltocht'. In de Dam tot Dam wandelgroep zitten gasten van Huis aan het Water, maar ook hun familieleden, vrienden en mensen die Huis aan het Water een warm hart toedragen. Sluit u zich ook aan bij het wandelteam? Iedereen is welkom! U kunt verschillende afstanden lopen (20 km, 27 km of 42 km).

Meer weten? Ga naar www.stichtinghuisaanhetwater.nl/dam-tot-dam. Laat het even aan Huis aan het Water weten als u mee wilt wandelen, dan voorzien zij u van de benodigde informatie die u bij uw inschrijving op www.damtotdamwandeltocht.nl nodig heeft. info@stichtinghuisaanhetwater.nl