Het Gemengd Koor Broek in Waterland
Het Gemengd Koor Broek in Waterland (Foto: Nico Buijs)

Voorjaarsconcert Broeker koor met zangeres Cecile Roovers

BROEK IN WATERLAND - Het Gemengd Koor Broek in Waterland geeft op 12 mei, Moederdag, in de Broeker Kerk het eerste concert met de nieuwe dirigent Joep van der Oord, die op 1 januari bij het koor van start ging.
Het is tevens het laatste concert met pianiste Corrien van Dam, die afscheid neemt. Ze begeleidde het koor sinds 2005 op de piano bij de repetities en de concerten en groeide in die jaren uit tot een enthousiaste en onvermoeibare steun en toeverlaat.

Voor dit voorjaarsconcert is een gevarieerd programma uitgezocht. Er klinken vrolijke tonen, af en toe worden ook wat meer gedragen melodieën gezongen.

Muzikale reis

Het wordt een muzikale reis door de eeuwen heen, van klassiek tot pop, van Franz Schubert tot Leonard Cohen. Mezzosopraan Cecile Roovers was twee jaar geleden ook al bij het Broeker koor te horen en neemt nu opnieuw een deel van het programma voor haar rekening. Op de blokfluit is Ans Sluiters te horen en op de gitaar Guus Witteman.

Bar open

Na afloop is de bar open om gezellig nog wat te blijven drinken.

En voor de moeders heeft het koor op deze speciale dag een verrassing in petto!

Meer info

Broeker Kerk, zondag 12 mei, aanvang 15.00 uur, de deuren gaan open om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 8,50 (voorverkoop 7,50 - donateurs/CJP € 6,50 - kinderen tot 16 jaar € 5,00) Kaartverkoop bij de ingang, voorverkoop telefonisch (020-4031201) of via de bank: NL66 RABO 0310709946 t.n.v.Gemengd Koor Broek in Waterland, met vermelding van uw adres.