Matangi kwartet
Matangi kwartet (Foto: Studio Oostrum)

Lenteconcert Matangi kwartet met vogelexcursie

ZUIDERWOUDE - Het Matangi Kwartet is al bijna 20 jaar een graag geziene gast op Nederlandse en internationale podia. De vier leden; Maria-Paula, Daniel, Karsten en Arno, laten zich niet in een hokje plaatsen en wagen zich aan diverse muziekstijlen; van klassiek tot dance en van jazz tot pop. In de kerk van Zuiderwoude geven ze een lenteconcert om 12.00 uur op zondag 12 mei. Het is mogelijk mee te doen aan een excursie met de boot. Vertrek vanaf 10.00 uur bij de steiger van de kerk bij Zuiderwoude.

Speciaal voor dit Moederdag-lenteconcert speelt het Matangi kwartet muziek met het thema natuur: Joseph Haydn strijkkwartet op.76/4, Giacomo Puccini's Crisantemi en 'Harold in Islington' van Michael Thomas. Met een excursie per fluisterboot door het Waterlandse weidevogelgebied wordt dit de perfecte moederdag. U kunt ook alleen het concert bezoeken.

Entree bedraagt € 10,00 voor alleen het concert en € 15,- inclusief excursie per fluisterboot. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Reserveren wordt aanbevolen via jeanne-reserveringen@catharinastichtingzuiderwoude.nl. Bij reservering graag vermelden hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen.

Zie ook http://www.catharinastichtingzuiderwoude.nl.