Avondwandeling

PURMEREND - De gidsen van IVN Waterland nemen u mee op de langste dag van het jaar. In de avond gaan we op ontdekkingstocht door het natuurdeel in het Purmerbos. Wat groeit en bloeit er allemaal aan planten en struiken.Vliegen er nog vlinders rond, zijn er al nachtvlinders actief, jagende libellen? Vogels rustend, slapend of zingend. Bij het water en het moeras zullen we vast allerlei vogels gaan ontdekken. En mogelijk zijn er al vleermuizen actief.

Tip: Trek waterdichte schoenen aan

De wandeling gaat deels over onverharde paden. Trek hoge waterdichte wandelschoenen of laarzen aan in verband met de vochtige bodem. En vergeet niet een verrekijker mee te nemen.

Geen honden

De wandeling is minder geschikt voor kinderen beneden de 8 jaar en honden zijn niet toegestaan. De wandeling d.d. 21 juni start om 20.00 uur vanaf parkeerplaats de Es, Westerweg t.h.v. huisnummer 12, Purmerend.De kosten bedragen voor niet-leden/donateurs € 2,50, kinderen gratis. Informatie en aanmelden via de site www.ivn.nl/afdeling/waterland -mail naar moeraswg.ivn.w@gmail.com.