De nieuwste modellen campers en caravans zijn te vinden bij De Jong in Hillegom De Zilk.
De nieuwste modellen campers en caravans zijn te vinden bij De Jong in Hillegom De Zilk. (Foto:aangeleverd )

Presentatieshow De Jong

REGIO - De Jong Kampeer en Recreatie in Hillegom De Zilk houdt van 19 tot en met 27 oktober haar jaarlijkse presentatieshow campers en caravans. Als één van de grootste aanbieders van Nederland op camper- en caravangebied zien bezoekers bij De Jong het nieuws van de belangrijkste merken.

Veel verschillende modellen zijn in de ruime showroom te vinden. Tevens vindt men een grote keuze occasion caravans en campers, voortenten en luifels en een zeer grote kampeer- en outdoorwinkel.

Grote keuze

Opvallende en nieuwe items zijn te bewonderen en een uitgebreide keuze aan campers op basis van Fiat, Citroen en op de nieuwe Mercedes Sprinter. Waaronder de prijswinnaars Camper van het Jaar, bij zowel de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) als de ANWB.

Titel 2020

Ook een aantal genomineerde campers bij de NKC voor de titel 2020 staan bij De Jong in de showroom. Nieuws bij de campers op basis van Fiat is de nieuwe negen-traps automaat. Deze is beproefd en uitgebreid getest in de Jeep Compass.

Lichtgewicht

Bij caravans is steeds meer aandacht naar lichtgewicht, dat goed door de kleinere auto's te trekken is. Met onder andere de Bürstner Premio en Premio Life en de Hobby Ontour is de keuze in dit segment bij De Jong groot.

Voordeel 'fifty-fifty deals'

Omdat de showroom van De Jong nooit leeg is en klanten het hele jaar door een flinke keuze hebben, kunnen zij nu profiteren van de 'fifty-fifty deals' op de nog aanwezige 2019 modellen. Met deze actie heeft men een extra voordeel van 2.500 euro bij aankoop van een voorradige camper en 1.250 euro bij een voorradige caravan van het modeljaar 2019. De 'fifty-fifty deals' zijn alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Extra geopend

Genoeg redenen om de presentatieshow van De Jong te bezoeken. Deze wordt gehouden aan de Beeklaan 18a-24a in Hillegom De Zilk.

Op zondag 20 en 27 oktober is De Jong extra geopend en op maandag 21 oktober zijn zij gesloten.

Meer informatie?

Meer informatie is te vinden op de website van Kampeercentrum De Jong: www.dejongrecreatie.nl.