De zingende zussen Vera en Beatrice.
De zingende zussen Vera en Beatrice. (Foto: aangeleverd)

Solo act Jet Black Pearl in de Harmonie

EDAM - Jetty Swart is via festivals in Frankrijk en de VS weer terug in Nederland met een daverend soloprogramma. Op zondag 15 september treedt ze als Jet Black Pearl om 17.00 uur op in de harmonie.

Jetty's dijk van een stem roept Edith Piaf, Nina Hagen, Lauri Andersson en Björk in herinnering. Ze zingt moeiteloos in drie talen en begeleidt zichzelf op accordeon en bijzondere kleine instrumenten. Muziek vol humor en drama, van gevoelig tot ruig en gepassioneerd. Een overdonderende artieste die mateloos boeit.

Een paar dagen later, op 19 september, kunt u genieten van een Abba Tribute met Beatrice en Eva van der Poel. De aanvang is om 21.00 uur en reserveren kan op www.harmonie-edam.nl

"Stalkers, sleutelparty's en kaviaar. Een muzikale avond vol bekende songs en inside story's over de Zweedse hitmachine ABBA" De zingende zussen zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn: bij de piano.

De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA, het succes, het drama, het grote verdriet, de scheidingen en de glamour die ABBA kende.