Theater De Verbeelding

PURMEREND - De muziektheatervoorstelling (met café-opstelling) 'En dus zal ik weer gaan' staat zaterdag 23 maart in theater De Verbeelding.

Spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme

Ilay den Boer is bekend van zijn indrukwekkende serie voorstellingen over de zoektocht naar zijn Joodse wortels. Voor deze reeks kreeg hij een aantal prijzen en werd hij geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival. Daarna werkte hij bij een AZC en Het Leger des Heils. Deze ervaringen verwerkte hij in de voorstelling 'En dus zal ik weer gaan'. Een muzikale theatervoorstelling over het spanningsveld tussen vrijheid en egoïsme.

Rik (René Jonker) is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. Tijdens dit concert is de bar open, drinkt u samen met Rik op het leven en voelt u met hem mee in zijn dagelijkse gevecht met moraal en plicht.

Concept en regie: Ilay den Boer Tekst: Jurjen Sytsma Muziek en spel: René Jonker, Rosalie Wammes en Myrthe Boersma Songteksten en vertalingen 'Oud Zuid': Gert den Boer en Dries van der Werf.

Locatie: Theater De Verbeelding, P3, Purmersteenweg 17-19. Kaarten: 15 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13 euro). Verkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of tel. 0299-411234.