Samenwerken aan een drugsvrije toekomst

VOLENDAM - Het toekomstbeeld wat men voor onze kinderen heeft, is natuurlijk rooskleurig. Heel af en toe kan het toch anders lopen en gaan kinderen dingen doen, waar ouders grote zorgen om kunnen hebben.

Moedige moeders biedt een veilige plek om te praten over het onverwachte

Als het drugsgebruik uit de hand gaat lopen kunnen ouders te maken krijgen met zaken, die zij nooit hadden verwacht en waar maar moeilijk met anderen over gepraat kan worden. 'Moedige Moeders' is juist daarvoor opgericht. Ze biedt een veilige plek, waar er altijd geluisterd wordt naar iedereen, die met vragen of problemen zitten omtrent het drugsgebruik van hun kinderen. Iedereen is welkom om er eens binnen te stappen. Zowel moeders als vaders zijn welkom.

Moedige moeders nodigt u donderdag 5 september om 20.00 uur uit op hun bijeenkomst. Wilt u meer info? Bezoek dan hun website www.moedigemoeders.nl

Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan de hulplijn 06-38379733 (bereikbaar van 10 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds).

Moedige Moeders verkoopt testen tegen inkoopprijs. Voor informatie kunt u de hulplijn bellen.

Wat nog belangrijker is voorkom deze problemen door u aan te melden voor de voorlichtingen Drugs Preventie. Voor info hierover kunt u de hulplijn bellen.