Afbeelding
(Foto: Nico Oussoren)

51e editie goede doelen rommelmarkt

MONNICKENDAM - Op ruim 50 kramen en 10 tallen stands buiten, op het kerkplein aan de Graaf Willemlaan en diverse zalen in de kerk is van alles te koop.

Er zijn verlotingen er is een Rad van Avontuur en diverse kramen voor de inwendige mens. Voor de kinderen zijn er diverse leuke attracties.

De Rommelmarkt zal worden gehouden op zaterdag 7 september van 09.00 tot 15.00 uur in en rondom de Opstandingskerk en aan de Graaf Willemlaan in Monnickendam.

De markt trekt jaarlijks vele bezoekers uit Waterland en ver daarbuiten.

Goede doelen

Een groot gedeelte van de opbrengst gaat ook dit jaar weer naar diverse goede doelen en hulpverlenings projecten ver weg en dichtbij. Voor dit jaar staan o.a. HUIS aan het WATER, Stichting VAARWENS, omroep PIM, Buurtschap Overleek en Helpers Roemeniƫ en Moldaviƫ, Hospice Kuria op de projectlijst.

Zie voor een volledig overzicht: www.pgmonnickendam.nl

Verkeer en parkeren

Let op: de Graaf Willemlaan is tijdens de rommelmarkt is tussen de Herm. Reijntjeslaan en de Jan Persijnlaan afgesloten In beide richtingen. Het niet mogelijk om vrijdag 6 september en zaterdag 7 september te parkeren op het kerkplein bij de Opstandingskerk.