Markenbinnen op Miljoenenjacht

MARKEN/AMSTERDAM - Vijftig inwoners uit Markenbinnen (postcodegebied 1536) strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Markenbinnen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 8 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Eric (60) uit Markenbinnen is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam: "Ik kijk ontzettend uit naar de opnamedag. Ik speel al twintig jaar mee met de Postcode Loterij. Geweldig dat ik Miljoenenjacht eens mee ga maken! Ik ga samen met mijn zus naar de studio. Of ik speciale speltactieken heb? Nee, nog niet. We zien het wel. Mocht ik in de prijzen vallen, dan ga ik een mooie reis maken naar Azië of de Cariben. Ik ben vrijgezel dus mijn kameraden mogen mee!"

De vijftig inwoners van Markenbinnen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt in de finale kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.