Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Computer- en tabletcursussen

VOLENDAM/PURMEREND - In september starten er weer computercursussen voor de absolute beginner in de Bibliotheken Volendam en Purmerend. In de Bibliotheek Purmerend is er ook een korte vervolgcursus voor de iets gevorderde beginner. Tevens zijn er cursussen voor mensen die willen leren hoe ze op een tablet kunnen werken. Alle cursussen worden gegeven in samenwerking met 't Gilde Purmerend en Omstreken.

De computercursussen voor beginners starten maandag 23 september van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Volendam en op dinsdag 24 september van 15.00 – 17.00 uur in de Bibliotheek Purmerend. Deze cursussen bestaan uit negen ochtenden, met uiterlijk acht personen. Deelname: € 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden.

Tabletcursus voor beginners

In de Bibliotheek Purmerend zijn er tabletcursussen voor beginnende iPad en Android-tabletgebruikers. De Apple iPad cursus start op dinsdag 24 september van 13.00 -14.30 uur. De Android-tablet op donderdag 26 september van 9.30 – 11.00 uur starten. Deze cursussen bestaan uit acht dagdelen en men dient een eigen tablet mee te nemen. Kosten: € 32,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 40,00 voor niet-leden

Iets gevorderd

De cursus iets gevorderd is voor mensen die de basis net onder de knie hebben en bijvoorbeeld al eerder de cursus voor beginners hebben gevolgd. Hier gaan we accounts aanmaken, en laten we de deelnemers kennismaken met Skype, Instagram, Facebook en multimedia.De cursus start woensdag 25 september van 14.00 – 16.00 uur. Deze cursus bestaat uit vier dagdelen. Kosten: € 17,50 voor leden Bibliotheek Waterland en € 20,00 voor niet-leden.

Voor alle cursussen in de bibliotheek geldt; koffie en thee zijn gratis e aanmelden vooraf via www.bibliotheekwaterland.nl/cursus of in een van de vijf bibliotheekvestigingen.