Het Oratoriumkoor tijdens een van hun optredens in de kerk.
Het Oratoriumkoor tijdens een van hun optredens in de kerk. (Foto: Toon Vieijra)

Zingen bij Oratoriumkoor

EDAM - Mensen zingen. Waar je ook komt op de wereld, overal hoor je mensen zingen. En samen zingen is een feest. Dat is wat er bij Zang Edam óók gebeurt, het instuderen en uitvoeren van koorwerken is een feest voor zangers én publiek.

Zing je graag? Houd je van koormuziek? Lijkt het je leuk om muziek te zingen van de grote componisten zoals Bach, Mozart, Haydn en Fauré? Dan is Zang Edam dé club om je bij aan te sluiten.

Als je je nu aanmeldt, krijg je deskundig advies van een zeer ervaren dirigent, Benjamin Bakker. De eerste zes weken betaal je nog geen contributie. Zang Edam repeteert op maandagavond, in de periode mei tot september in de Grote Kerk, de rest van het jaar in de lutherse kerk De Swaen.

De grote jaarconcerten worden altijd gegeven in de voor die gelegenheid luisterrijk versierde Grote Kerk, met professionele solisten en orkest.

Het tweede concert is wat kleiner en intiemer en vindt plaats in de Nicolaaskerk aan de Voorhaven.

Kennismaken

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met de secretaris van Zang Edam via secretaris@zangedam.nl of 0299-372330. Natuurlijk is het altijd mogelijk om vrijblijvend een repetitie bezoeken als eerste kennismaking. Kijk voor meer informatie op de website www.zangedam.nl.