Afbeelding
(Foto: Vincent de Vries)

Administratie 'zonder gedoe' bij Oosting Waterland

MONNICKENDAM - Op zoek naar een administratiekantoor dat u kan helpen bij het reilen en zeilen van uw bedrijf? Of wilt u nog eens even een laten checken of uw verzekeringspakket nog 'up to date' is? Loop dan even binnen of geef een belletje naar Administratiekantoor Oosting, gevestigd aan de Haringburgwal 17 in Monnickendam. "Ons team helpt men graag op weg door de wirwar aan papieren en mapjes met administratie. Maar ook startende ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres", aldus Luuk Oosting.

Persoonlijke aandacht vindt Oosting belangrijk. "Het is enorm handig dat we steeds meer zaken via het internet kunnen regelen. Wat je echter ziet is dat er ook een groep klanten is die juist nog steeds persoonlijk geholpen wil worden. Wij vinden het geen probleem en juist fijn als men even binnenloopt voor een korte vraag. Dat is de charme van ons kantoor! Natuurlijk zijn wij ook in te huren door de grotere bedrijven waar we gewoon 'aan huis' komen. Loop eens binnen en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden."

Oosting: "Wij vinden het belangrijk dat we ontzorgen. Bijvoorbeeld complexe vragen duidelijk en helder maken. Een goede tip is om ook eens door de verzekeringsmap te gaan en te kijken waarvoor en bij wie men allemaal verzekerd is. Het zou zomaar kunnen dat je dubbel verzekerd bent!" Geen zin in al dat uitzoekwerk? Ook dat kan door het team van Oosting geregeld worden. "Men kan gerust met een stapel papieren langskomen, zodat wij dan weer orde op zaken kunnen stellen!"

Vragen over uw administratie en of verzekeringen? Mail naar info@oostingwaterland.nl, bel via tel: 0299-651987. Binnenlopen kan aan de Haringburgwal 17 in Monnickendam.