Afbeelding
(Foto: Aangeleverd )

Programmaboekje theaterseizoen klaar

REGIO - Stichting Cartouche, organisator van voorstellingen in de Grote Kerk van De Rijp, heeft het programmaboekje voor het komende theaterseizoen klaar. Ook dit jaar hebben ze gekozen voor gevarieerde voorstellingen: veel soorten lichte muziek en een klein beetje klassiek.

Zo hebben ze Mike Boddé en jazzzangeres Kim Hoorweg. Deze muziekliefhebbers zullen van "alles wat" zingen: pop, jazz en chansons. Chansons hoort u ook bij Gerard Alderliefste. Ook meidengroep (of eigenlijk dames-) The Bluebettes komt langs. Helemaal gek van de sixties zijn ze. Verder komt de zoon van Toon Hermans, Maurice, samen met Astrid Cattel een ode aan de liedjes van Toon geven. Hun try-out periode is voorbij en het programma maakt dit jaar een tour langs de theaters én de Grote Kerk.
Ook gitaarlegende Harry Sacksioni komt komend seizoen naar De Rijp. Oud-Graftdijker en saxofonist André van der Hoff neemt hem mee voor een eenmalig optreden. Het klassiek komt dit jaar weer - het is bijna klassiek - van het symfonie orkest 'Neon Ensemble' en de Holland Music Sessions. Deze laatste openen het seizoen al op 24 juli.

De Grote Kerk in De Rijp is al bijna 15 jaar het toneel voor mooie optredens. De kerk is net wat groter en daardoor kan het podium ook iets groter zijn. Een muzikant komt daardoor nooit alleen in De Rijp.

Het nieuwe programmaboekje kunt u ondermeer halen bij de Grote Kerk, de tafel van slagerij Han De Vries in het Boegbeeld, Pakketje De Rijp (allen in De Rijp), de VVV's, bibliotheken en toeristische attracties in de omgeving.